Horoskop na středu 24. března. Stáváme se tím, co si o sobě myslíme

HoroskopAurika Assiella24. března 20214 minuty čtení

Foto: Pixabay

Zajímá vás horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na dnešní den? Podívejte se, co vám hvězdy radí tentokrát.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Hněv milenců je obnovování lásky. Nutnost osvobozuje od utrpení rozhodnout se. Drž se věci, slova přijdou sama. Přátelé, říká se, jsou zloději času. Krach může mít tři příčiny: ženy, sázky nebo rady odborníků. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Poslech hudby, procházka, hraní s domácím mazlíčkem, setkání s blízkým člověkem, vaření, výběr dárků, návštěva divadla.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Na chudáka se nevytahuj, na boháče nespoléhej. Sto dobrých skutků nestačí, jediné zlo je až moc. Nezavřou toho, kdo ukradne, jen toho, kdo špatně schová. Časem je možné si zvyknout i na ten nejhorší charakter zvláště,je-li vlastní. Přepych není nikdy nevinný. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Povídání o životě, poslech hudby, procházka, hraní s domácím mazlíčkem, čtení knihy, plánování financí, prohlížení starých fotek.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

S nutností je marné bojovat. Pověra je poezie života. Moc pití škodí tělu, moc reptání rozumu. Nemůžete věřit všemu, co slyšíte, ale můžete to bohužel opakovat. Kdo má v kapse peníze, pěšky nechodí. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Nakupování na internetu, návštěva rodiny, plánování dovolené, setkání s blízkým člověkem, uklízení, výběr dárků, práce na zahradě.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Koktavý rád mluví a kulhavý běhá. Raděj s moudrým plakat, nežli s bláznem zpívat. Najde-li chudák groš, je falešný.. Chyby budou, dokud budou lidé. Kdo přemáhá svůj hněv, vítězí nad největším nepřítelem. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Relaxace, plánování dovolené, uklízení, vaření, čtení knihy, návštěva kina, práce na zahradě.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Čas ubíhá různě, podle toho, s kým. Jedna dobrá matka je hodna víc než sto učitelů. Když ten největší lenoch dává línému příkazy, otevře líný jen oči. Jíst méně, ale častěji, vede k uzdravení. Optimisté akceptují to, co nemohou změnit. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Návštěva přátel, hraní s domácím mazlíčkem, relaxace, setkání s blízkým člověkem, výběr dárků, návštěva kina, pomoc blízkým.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Hloupý je ten, kdo nutí druhé, aby mu uvěřili. Pozdní hosti jedí kosti. Nemůžeme všichni všechno. Kde cesta přímá, nezajížděj. Buď si jist, že za vlčím uchem brzy následuje ocas. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Poslech hudby, meditace, výběr dárků, návštěva divadla, návštěva kina, pomoc blízkým, větší nákup jídla.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Žhavost mládí nemá k spasení o nic dále než vlažnost stáří. Jestliže tvého nepřítele sežere krokodýl, nemusíš ho za to líbat. Smíchem se velké věci rozhodnou často lépe než tvrdostí. Pokud vůbec něco stojí za námahu, je třeba to udělat pořádně. Laskavá řeč jazyku neublíží. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Nakupování na internetu, výlet do přírody, povídání o životě, poslech hudby, setkání s blízkým člověkem, meditace, návštěva kina.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Dobru sluší prostota a jasnost. Pozornost a láska se vzájemně podmiňují. Nezabolí jazyk od dobrého slova. Poznat svůj vhodný čas, to je celé tajemství. Jazyk bez paměti tajemství neudrží. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Návštěva přátel, relaxace, plánování dovolené, sledování televize, plánování financí, třídění starých věcí, práce na zahradě.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Nenudí nás ten, koho potřebujeme. Láska může udělat z nejmoudřejších velké hlupáky a dát největším hlupákům moudrost. Nemůžete věřit všemu, co slyšíte, ale můžete to bohužel opakovat. Zpupnost je nutné hasit více než požár. Jazyk bez paměti tajemství neudrží. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Sport, setkání s blízkým člověkem, vaření, čtení knihy, přemýšlení o budoucnosti, třídění starých věcí, větší nákup jídla.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Mladé stáří je dobré, staré mládí je k ničemu. Nejšťastnější manželství by bylo mezi hluchým mužem a slepou ženou. Pravda nemá potřebu se skrývat. Neštěstí u souseda ti rozumu nepřidá. Koně chval po měsíci a ženu po roce. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Nakupování na internetu, povídání o životě, sex, hraní s domácím mazlíčkem, čtení knihy, návštěva divadla, větší nákup jídla.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Urážku slyší ten, kdo se zlobí. Schůze je vítězství zadků nad mozkem. Kdybychom čekali na setkání s ideálem, strávili bychom celý život v čekárně. Oči otvírej rychle, ústa pomalu. Má se za to, že lidem nejvíce škodí lidé. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Výlet do přírody, poslech hudby, seznamování, meditace, výběr dárků, přemýšlení o budoucnosti, pomoc blízkým.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Štěstí je rovnováha mezi tím, kdo jsme a co máme. Někteří chytají ryby, jiní jen kalí vodu. Nelituj čerta, že nemá duši. Čím je člověk chudší, tím víc mu čerti přebíhají přes cestu. Nevěř člověku, který mluví hezky o každém. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Povídání o životě, sport, procházka, vaření, návštěva kina, třídění starých věcí, větší nákup jídla.

Nepřehlédněte

Horoskop na pátek 12. března. Nejdříve myslete, pak konejte • Víkend už je konečně za dveřmi. Pokud vás zajímá, co všechno vám na pátek radí hvězdná tělesa, přečtěte si náš horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu.

Horoskop na pátek 5. března. Co vám dnes radí hvězdy? • Víkend je za dveřmi a my vám přinášíme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu pro dnešní den. Přejeme, aby vaše dnešní pouť životem byla příjemná a poučující.

Horoskop na středu 10. března. Sklízíme, co jsme zasadili • Pracovní týden se dnes přehoupne do druhé poloviny a vy se už jistě ptáte, jaký je váš středeční horoskop. Přečtěte si, co vám radí nebeská tělesa.

Horoskop na dnešní den

Horoskop na úterý 9. března. Dávejte si pozor na pomluvy • Co si pro nás na dnešní den přichystaly hvězdy? Čemu se vyvarovat a které kroky naopak budou provázeny štěstěnou? Přečtěte si horoskop na dnešní den pro každé znamení zvěrokruhu!

Horoskop na neděli 7. března. Pozor na lidi ve vašem okolí! • Víkend se nám překulil do druhé poloviny. Co si pro nás na dnešek přichystaly hvězdy? Přečtěte si svlj vlastní horoskop!

Horoskop na středu 17. března. Pozdní hosti jedí kosti • Pracovní týden se dnes přehoupne do své druhé poloviny. Pokud vás zajímá váš dnešní horoskop, jste tu správně. Opět pro vás máme předpověď pro všechna znamení zvěrokruhu.

Horoskop na čtvrtek 11. března. Dobře rozmýšlejte svá přání • Týden se nám překulil do své druhé poloviny. Co si pro vás hvězdy přichystaly na čtvrteční den? Přečtěte si svůj dnešní horoskop!

Horoskop na úterý 23. března. Nejlepší přátelé jsou ti staří • Co si pro nás hvězdy na dnešek přichystaly? Čemu se vyvarovat a které kroky naopak budou provázeny štěstěnou? Přečtěte si horoskop pro každé znamení zvěrokruhu!

Horoskop na pondělí 15. března. Všechny problémy se jednou vyřeší • Začal nový týden a my pro vás máme pravidelný horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vám dnes vypráví Vesmír.

Horoskop na úterý 16. března. Je důležité, co nosíte při sobě • Co vás dnes čeká? Přečtěte si horoskop na dnešní den!

Horoskop na dnešní den

Horoskop na pátek 19. března. Všechno má svůj smysl • Horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na dnešní den. Co všechno vás čeká a nemine? Přečtěte si svou dnešní předpověď!

Horoskop na pondělí 8. března. Všechna znamení nyní řeší hlavně lásku • Začal nový týden. Co si pro nás nachystaly hvězdy na dnešní den? Přinášíme vám poselství pro všech dvanáct znamení zvěrokruhu.

Týdenní horoskop 6.–12. září. Panny musí hlídat své hranice, Vodnáři se setkají se strachem • Začal nový týden a vás jistě zajímá, jaký bude. S pomocí hvězdiček jsem pro vás připravila týdenní horoskop, který poodhaluje následující dny pro všechna znamení zvěrokruhu. Přeji vám úspěšný a láskou naplněný týden!

Horoskop na neděli 14. března. Radujte se i z těch nejmenších maličkostí! • Před námi je druhá polovina víkendu a vy se už jistě netrpělivě ptáte, co vás čeká a nemine. Přinášíme horoskop na neděli pro všechna znamení zvěrokruhu.

Horoskop na sobotu 6. března. Tohle vám dnes radí hvězdy • Začal nám víkend. Na co si dát během dnešního dne největší pozor? A jaké aktivity nám hvězdy doporučují? Přečtěte si svůj horoskop!

Horoskop na sobotu 20. března. Začátek jara znamená nový start • Máme tu víkend. Co vám dnes radí hvězdy? Přečtěte si horoskop na sobotu 20. března pro všechny znamení zvěrokruhu.

Horoskop na čtvrtek 25. března. Milujte život a život bude milovat vás • Přečtěte si, co si pro vás na dnešní den přichystaly hvězdy! Přinášíme vám horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu.

Horoskop na neděli 21. března. Odpočinek je matkou úspěchu • Víkend je ve druhé polovině. Co si pro nás na dnešek přichystaly hvězdy? Přinášíme vám horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu.

Horoskop na sobotu 13. března. Přichází příležitosti pro neobvyklá setkání • Víkend je konečně tady a s ním i horoskop na sobotu. Co vás dnes čeká a nemine? A čemu byste se měli raději vyhnout? Dobře to vypadá hlavně pro Štíry, Střelce a Kozorohy. Naopak pozor by si měli dávat zejména zrozenci ve znamení Vah.

Horoskop na čtvrtek 18. března. Úspěchu dosáhneme mnoha maličkostmi • Přečtěte si, co si pro vás na dnešní den přichystaly hvězdy! Přinášíme vám horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu.